Leakomatic Cloud
Webshop
0

Förebygg läckage och få rabatt på villaförsäkringen

Vattenskador är den överlägset vanligaste och dyraste skadetypen i villor och fritidsfastigheter. En Leakomatic vattenfelsbrytare är det bästa du kan installera i ditt hem för att skydda huset dygnet runt. I många fall får du även betydande förmåner av ditt försäkringsbolag.
Skydda ditt hem från vattenläckage och spara pengar med Leakomatic vattenfelsbrytare

Skydda ditt hem och spara pengar

En vattenskada är alltid besvärlig och kostsam. Det inträffar årligen över hundratusen vatten- och läckageskador i villor, vilket betyder närmare 300 skador varje dag. De flesta vattenskador beror på föråldrade rörsystem, material- eller monteringsfel.

Att åtgärda vattenskador leder ofta till omfattande kostnader och tar tid, eftersom man är tvungen att riva ner och torka konstruktioner innan man kan påbörja själva renoveringen. Ofta är man tvungen att flytta bort för den tid renoveringen pågår. I de flesta fall täcker inte hemförsäkringen ens alla kostnader.

De flesta försäkringsbolag erbjuder olika förmåner för dig som installerar en Leakomatic. Det kan vara rabatt på premien, installationsbidrag för själva Leakomatic vattenfelsbrytaren eller andra fördelar.

Som kund hos Ömsen får du ett unikt erbjudande

Har du ytterligare frågor om erbjudandet kan du även skicka e-post till sales@leakomatic.com
Ömsen förebygger vattenskador med hjälp av Leakomatic vattenfelsbrytare

Är du kund hos ett länsförsäkringsbolag?

Vi samarbetar med flera länsförsäkringsbolag för att förebygga vattenskador och erbjuder dig betydande förmåner då du installerar en Leakomatic vattenfelsbrytare. Läs mer här om din rabatt på vattenfelsbrytare som Kalmars kund. Som kund hos annat försäkringsbolag, vänligen besök deras hemsida och bekanta dig med förmånerna de ger vid anskaffning av Leakomatic vattenfelsbrytare.

Många lokala länsförsäkringsbolag erbjuder därtill förmåner för dig som installerar en Leakomatic.  Förmånerna kan innefatta: 
  • Installationsbidrag
  • Rabatt på årspremie
Kontakta ditt försäkringsbolag för att få veta vilka förmåner de kan erbjuda dig.
Länsförsäkringar - förebygger vattenskador med hjälp av Leakomatic Vattenfelsbrytare
Genom att klicka “Acceptera alla cookies”, godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analys av webbplatsanvändning och hjälper oss med vår marknadsföring. Se vår Privacy Policy för mer information.