Leakomatic Cloud
Webshop
0
Genom att klicka “Acceptera alla cookies”, godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analys av webbplatsanvändning och hjälper oss med vår marknadsföring. Se vår Privacy Policy för mer information.

Ett perfekt skydd mot vattenskador för varje hem

Vattenskador är ett enormt problem och är idag villaägarens största skaderisk. En Leakomatic vattenfelsbrytare ger dig marknadens bästa skydd mot alla typer av läckage och skyddar ditt hem dygnet runt oavsett om du är hemma eller borta.

Marknadens bästa vattenfelsbrytare
för villor och fritidshus

Varje år drabbas minst 50 000 svenska villor av vattenskador. 65 % av skadorna orsakas av läckage från ledningssystem för kall- och varmvatten medan 22 % orsakas av läckage från diskmaskin.

En vattenskada kan bli mycket dyr även för den som är försäkrad. Villor från 60- och 70-talen är särskilt utsatta och står för hälften av skadorna. Även i nya hus inträffar vattenskador efter endast 2–5 år som en följd av material- och monteringsfel.  Fukt- och vattenskador ger upphov till mögelskador och allergiproblem.
Leakomatics vattenfelsbrytare upptäcker dropp- och smygläckage i rören och förhindrar omfattande flödesläckage förorsakade av brustna rör. Våra produkter minskar även onödig vattenförbrukning genom att upptäcka läckande kranar och WC-stolar.
Leakomatic vattenfelsbrytare förhindrar vattenläckage från att uppstå

Vattenfelsbrytare för villor och fritidsboende

Leakomatic M3i+

Den perfekta lösningen för villor och fritidsfastigheter.

Leakomatic M3i+ är det nya skyddet mot vattenskador. Vid utvecklingen av vår femte generationens vattenfelsbrytare har fokus varit på lättanvändbarhet, noggrannhet och installation. Den kompakta designen medför lättast och snabbast möjliga installation.
Leakomatic - den perfekta vattenfelsbrytaren för villor, egnahemshus och fritidsboenden

Läs mer

Pil pekar nedåt
  • Ett billigt med effektivt skydd mot vattenskador
  • Lätt och snabb att installera och kräver lite utrymme
  • Enkel att använda med vår kostnadsfria app
  • Kan även kopplas ihop med ditt hemlarm
  • Försedd med inbyggd frostvakt

Nyhet: WiFi uppkopplat vattenlarm

Ett vanligt förekommande problem är smygläckage under diskbänken som kan pågå obemärkt under lång tid. Vårt trådlösa vattenlarm är billigt och lätt att applicera. Det minskar risken för kostsamma vattenskador i utrymmen som saknar golvbrunn t.ex. i köket.

Vattenlarmet larmar lokalt och kan kopplas ihop med din Leakomatic vattenfelsbrytare som stänger av vattentillförseln vid läckage. Varning kan fås via Leakomatic appen. Läs mer här
Upptäck smygläckage med Leakomatic vattenlarm.

Full koll på vattenledningarna, var du än befinner dig

Håll koll på din vattenfelsbrytare via din mobil, platta eller dator.
Med Leakomatic Cloud och App har du koll på din vattenfelsbrytare var du än är och du kan styra den via mobil, platta eller dator.
Appen har ett användarvänligt gränsnitt som gör det enkelt att styra alla funktioner i din Leakomatic vattenfelsbrytare, till exempel att larma på och av, motta larmmeddelanden och stänga av vattnet automatiskt på distans.
Läs mer om Cloud