Leakomatic Cloud
Webshop
0
Genom att klicka “Acceptera alla cookies”, godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analys av webbplatsanvändning och hjälper oss med vår marknadsföring. Se vår Privacy Policy för mer information.

Vi har vattensäkrat fastigheter i 20 år och erbjuder marknadens bästa vattenfelsbrytare för alla fastighetstyper

En framtid med färre vattenskador

Vi vill att du som ägare till villa, fritidshus, kontorsfastighet, bostadsrätt eller affärslokal ska slippa oroa dig för vattenskador som leder till dyra reparationer, höga försäkringspremier, åldersavdrag eller verksamhetsavbrott.

I Sverige inträffar över 100 000 vattenskador varje år. Det är mångdubbelt fler än det antal byggnader som brandhärjades under år 2017. För att lösa problemet har vi utvecklat Leakomatic vattenfelsbrytaren – marknadens i särklass bästa skydd mot vattenskador oavsett fastighetstyp.
Skydda din fastighet från vattenskador med Leakomatic Vattenfelsbrytare.
Leakomatic - Nordens populärste vattenfelsbrytare

Nordens mest valda vattenfelsbrytare

Leakomatic grundades 2002 med visionen att göra livet enklare för alla fastighetsägare. Vi har lång erfarenhet av att minska vattenskador oavsett vilken fastighetstyp det är frågan om – vi vet vad som fungerar. Den första mobilstyrda vattenfelsbrytaren i världen utvecklades av oss och idag har vi vattensäkrat mer än 17 000 fastigheter.

Våra kunder består av fastighetsägare, fastighetsskötare, städer, kommuner, byggföretag, planerare och alla slutanvändare som är i behov av marknadens mest kundanpassade lösningar för förhindrande av vattenskador.

Kontinuerlig utveckling av produkter och tjänster

Alla Leakomatic produkter och tjänster utvecklas på vårt egna utvecklingscenter. Vårt produktions- och utvecklingsteam har breda kunskaper inom vvs-teknik, molntjänster och systemutveckling.

Vi har erfarenhet och kompetens att leverera lösningar till både små och stora fastigheter. Vi anpassar våra produkter så att de möter våra kunders specifika krav, behov och önskemål. Alla våra produkter genomgår noggranna kvalitetstester. På varje enhet finns ett unikt serienummer och initialer från vår tekniker som har utfört sluttestet på just din produkt.
Leakomatic skyddar stora som små fastigheter från vattenskador
Hemförsäkring Ömsen - skydd mot vattenskador

Den bästa försäkringen mot vattenskador

Vi samarbetar med flera försäkringsbolag för att förebygga vattenskador och som kund kan du få betydande förmåner samtidigt som risken att din fastighet drabbas av läckage minimeras. Sedan 2016 har vi samarbetat med Ömsen som erbjuder alla sina kunder vår vattenfelsbrytare i sitt kostnadsfria Trygghetspaket. Vi är mycket stolta över att ha fått möjligheten att tillsammans med Ömsen göra Åland till den mest vattensäkra regionen i hela Europa.

Teknik som gör skillnad

Leakomatic vattenfelsbrytare är marknadens bästa val för att skydda dig och din fastighet från vattenskador. Leakomatic vattenfelsbrytare är så noggrann att den till och med känner av läckage som motsvarar endast en tesked. Allt detta för att du ska kunna känna dig trygg – oavsett var du befinner dig. Du kan enkelt följa din fastighets vattenförbrukning via Leakomatic Cloud där du kan se förändringar och även titta tillbaka i historiken.
Skydda ditt hem från vattenskador med Leakomatic vattenmätare